Particulieren - Vito Security

Particulieren

Expertise Veiligheidsdeur Vito Security

Particulieren

Onze veiligheidsoplossingen zijn voor iedereen

Heeft u een veiligheidsvraagstuk dan bent u van harte welkom bij Vito Security! Wij vragen u om ons uit te dagen. Geen veiligheidsvraagstuk is voor ons te gek. Op basis van uw unieke situatie bepalen wij samen hoe uw nieuwe veiligheidsdeur eruit komt te zien. Ook kunt u een foto door appen of mailen van de bestaande situatie. Wij kunnen van afstand al een inschatting maken. De veiligheidsdeur met bijhorend veiligheidskozijn worden volledig op maat gemaakt.

Onze veiligheidsdeuren worden geplaatst van bejaardencentrums tot in miljoenenwoningen. Geen woning of situatie is voor ons te gek. Tevens zijn wij bekend met de Vereniging Van Eigenaren en de bijhorende eisen. Optisch mag een nieuwe deur niet afwijken van de bestaande deur. Vito Security kan voldoen aan deze eisen.

Een veiligheidsdeur van Vito Security is inbraakwerend, isolerend, brandvertragend en geluidswerend

Vaak wordt er gedacht dat een veiligheidsdeur eruit ziet als een kluisdeur. Onze veiligheidsdeur ziet er optisch uit als uw bestaande deur echter is het een verpakte kluisdeur. Wilt u een ander motief of kleur? Alles is mogelijk. Of wilt u een stalen deur met speciaal gepantserd glas en kozijn volgens uw eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk. Op al onze veiligheidsdeuren is het ook mogelijk om diverse high tech op toe te passen. Waaronder een vingerprint, tags, elektronische vergrendeling of een ingebouwde deurhangers. Onze veiligheidsdeuren voldoen aan de Nationale/ Europese veiligheidsnormen.

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Vito Security!

Waarom als particulier voor een veiligheidsdeur kiezen

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou kunnen kiezen voor een veiligheidsdeur, waaronder:

  1. Verhoogde beveiliging: Veiligheidsdeuren zijn ontworpen om extra beveiliging te bieden tegen inbraak, vandalisme en andere veiligheidsrisico’s. Ze zijn meestal gemaakt van sterkere materialen en voorzien van geavanceerdere vergrendelingssystemen, waardoor ze moeilijker te forceren zijn dan gewone deuren. Dit kan bijdragen aan een verhoogd gevoel van veiligheid en gemoedsrust voor bewoners of gebruikers van een gebouw.
  2. Bescherming tegen brand en rook: Sommige veiligheidsdeuren zijn brandwerend en bieden een extra beschermingslaag tegen brand en rook. Dit kan vooral belangrijk zijn in gebouwen waar de veiligheid tegen brand een prioriteit is, zoals woningen, kantoren, hotels of openbare gebouwen.
  3. Toegangscontrole: Veiligheidsdeuren kunnen worden uitgerust met geavanceerde toegangscontrolesystemen, zoals biometrische scanners, kaartlezers of codesloten, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de betreffende ruimte. Dit kan nuttig zijn in situaties waarin beperkte toegang tot bepaalde gebieden gewenst is, zoals in bedrijven, datacenters of beveiligde faciliteiten.
  4. Conformiteit aan veiligheidsnormen: Veiligheidsdeuren van Vito Security zijn gecertificeerd door onafhankelijke keuringsinstanties en voldoen aan specifieke veiligheidsnormen. Dit kan vooral belangrijk zijn in commerciële gebouwen, waar de naleving van veiligheidsvoorschriften wettelijk verplicht kan zijn.
  5. Duurzaamheid en langdurige investering: Veiligheidsdeuren van Vito Security zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een robuuste constructie, waardoor ze langdurig en bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden. Het investeren in een veiligheidsdeur is mede daarom een duurzame keuze zijn op de lange termijn, wat kan leiden tot kostenbesparingen en minder frequent vervangen van deurcomponenten.
  6. Geluidswerend: Veiligheidsdeuren kunnen worden uitgerust met verschillende isolatielagen en afdichtingen om de doorgang van geluid van buitenaf naar binnen of omgekeerd te verminderen. Dit kan helpen om het geluidsniveau in een ruimte te verminderen, wat vooral belangrijk kan zijn in omgevingen waar geluidsreductie een prioriteit is, zoals bijvoorbeeld in woningen nabij drukke wegen, luchthavens of industriegebieden.