Kogelwerende deur - Vito Security

Kogelwerende deur

null

Kogelwerende deur in weerstandsklasse FB4 T/M FB7

Stel je eens voor dat je in een gebouw bent waar je je veilig en beschermd voelt, zelfs in gevaarlijke situaties. Een kogelwerende deur van Vito Security is een van de manieren waarop deze veiligheid kan worden gewaarborgd. Onze deuren bieden een ongeëvenaard niveau van bescherming tegen kogels, explosies en andere ballistische bedreigingen.

Met een kogelwerende deur kunt u gerust zijn, wetende dat u beschermd bent tegen de meest gevaarlijke bedreigingen. Deze deuren zijn gemaakt van speciale materialen die de impact van kogels verminderen en de verspreiding van scherven minimaliseren. Bovendien zijn kogelwerende deuren verkrijgbaar in verschillende niveaus van bescherming, afhankelijk van de behoeften van uw gebouw en de gewenste beveiliging.

Deze deuren zijn niet alleen functioneel, maar ze zijn ook esthetisch aantrekkelijk en kunnen naadloos worden geïntegreerd in het ontwerp van uw gebouw. Of het nu gaat om een moderne of traditionele stijl, er is altijd een kogelwerende deur die past bij uw specifieke eisen.

Kogelwerende deuren bieden gemoedsrust en bescherming in situaties waar veiligheid van levensbelang is. Of u nu een bank, een ambassade of een militaire basis beveiligt, kogelwerende deuren zijn een essentieel onderdeel van uw beveiligingsstrategie. Met hun ongeëvenaarde niveau van bescherming en stijlvolle ontwerpen zijn kogelwerende deuren een slimme investering in uw veiligheid en gemoedsrust.

Vito Security is dé specialist op het gebied van maatwerk. Door jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel in iedere situatie een veiligheidsdeur, kogelwerend staal, kogelwerend glas of een kogelwerende deur installeren.                   

Wij leveren zowel kogelwerende binnendeuren als kogelwerende buitendeuren. Optisch is er geen verschil te zien tussen een veiligheidsdeur of een kogelwerende deur.

Bent u op zoek naar een deur die zowel inbraak-, explosie-, brandwerend-, geluidswerend, en kogelwerend is?

Dan bent u bij Vito Security aan het juiste adres.

contact plaatje-2

Weerstandsklasse kogelwerend

Matte Veiligheidsdeur Vito Security

Vito Security ontwikkelt, produceert en installeert kogelwerende deuren tot FB7 kogelwerend en RC6 inbraakwerend. Lichtere combinaties zijn ook mogelijk.

Kogelwerend wordt aangeduid in weerstandsklasse FB1 tot en met FB7. Vito Security produceert vanaf weerstandsklasse FB3. Een veiligheidsdeur in een klasse FB4 voldoet automatisch ook aan de weerstandsklassen FB1,FB2 en FB3.

Onze deuren zijn in de praktijk getest en beschikken over de standaard afmetingen test rapporten.