Branches - Vito Security

Branches

null

Voor wie

Steeds vaker krijgen we de vraag voor een saferoom ofwel veilige ruimte in uw woning. Een veilige ruimte in uw huis of kantoor biedt een mate van geruststelling. Bij inbrekers of een overval kunt u zich naar deze saferoom bevinden. Een saferoom van Vito Security biedt veiligheid en hiermee wint u tijd totdat de politie arriveert.

Een geschikte plek voor een saferoom bepalen met een adviseur van Vito Security

Wij bekijken met u ter plekke waar en welke ruimte het meest geschikt is voor een saferoom. Meestal is een badkamer of slaapkamer geschikt om aan te duiden als saferoom.

Particulieren


Heeft u een veiligheidsvraagstuk dan bent u van harte welkom bij Vito Security! Wij vragen u om ons uit te dagen. Geen veiligheidsvraagstuk is voor ons te gek. Op basis van uw unieke…

Bedrijven


Het is van belang om uw kostbare bedrijfskapitaal te beschermen. Vito Security kan hierin voorzien door middel van een saferoom of veiligheidsdeur te plaatsen….

Overheid


Steeds vaker krijgen we de vraag voor een saferoom ofwel veilige ruimte in uw woning. Een veilige ruimte in uw huis of kantoor biedt een mate van geruststelling. Bij inbrekers of…