Saferoom - Vito Security

Saferoom

Expertise Veiligheidsdeur Vito Security

Saferoom

Waarom een saferoom

Steeds vaker krijgen we de vraag voor een saferoom ofwel veilige ruimte in uw woning. Een veilige ruimte in uw huis of kantoor biedt een mate van geruststelling. Bij inbrekers of een overval kunt u zich naar deze saferoom bevinden. Een saferoom van Vito Security biedt veiligheid en hiermee wint u tijd totdat de politie arriveert.

Saferooms worden vaak gebouwd in huizen, kantoren, scholen en openbare gebouwen. Ze kunnen worden gebouwd als een afzonderlijke ruimte of als een versterkte kamer binnen een bestaande ruimte, zoals een kelder of slaapkamer.

Een saferoom kan verschillende beveiligingsfuncties hebben, afhankelijk van het specifieke doel ervan. Sommige saferooms zijn bijvoorbeeld uitgerust met stalen wanden, deuren en ramen die bestand zijn tegen explosies en kogels. Andere saferooms zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen natuurrampen, zoals orkanen en tornado’s, en zijn uitgerust met versterkte wanden, daken en funderingen.

Een geschikte plek voor een saferoom bepalen met een adviseur van Vito Security. Wij bekijken met u ter plekke waar en welke ruimte het meest geschikt is voor een saferoom. 

 

contact plaatje-2

Saferoom locatie bepalen

Veiligheids saferoom Vito Security transparant

Een saferoom wordt ook wel een panic room of veilige kamer genoemd. Deze saferoom is geïnstalleerd in een woning of bedrijf om in geval van inbraak, explosie, terreuraanslag of andere bedreiging veiligheid te bieden aan de bewoners.

Vrijwel iedere bestaande ruimte kunnen wij integeren naar een saferoom. Denk hierbij aan een kelder of een inloopkast. Onze veiligheidsdeuren maken wij ook als schuifdeuren waardoor de deur in uw muur kan verdwijnen. Voor de buitenkant ziet u niet niet dat een saferoom is.

Hoe maakt Vito Security de saferoom?

Een saferoom maken wij door van onze kogelwerend staal en veiligheidsdeur een veilige kamer te maken.

saferoom

 

Een veiligheidsdeur met veiligheidsklasse 3 betreft zware beveiliging voor locaties met een toegenomen kans op inbraak.
Deze deuren zijn gemaakt voor het weerstaan van inbraak zelfs met het gebruik van zwaarder gereedschap zoals boren en hamers, koevoet, breekijzer.

Tevens kan deze deur als kogelwerende deur, bullitproof (FB4) worden uitgevoerd. Deze veiligheidsdeuren bestaan uit een combinatie van een stalendeur afgewerkt met hout panelen zodat een sterke metalen constructie ontaat met mooie afwerking met houten panelen.

Deze combinatie voorziet uw woning van goede beveiliging en ziet er daarbij nog goed uit ook.