Stalen deur - Vito Security

Stalen deur

Expertise Veiligheidsdeur Vito Security

Stalen deur

Een prachtige stalen deur voor uw woning.

Vito Security Stalen Deur

De veiligheidsdeuren van Vito Security zijn maatwerk. Het is ook mogelijk om een stalen veiligheidsdeur te ontwerpen. Een stalen deur naar uw eigen wens maar dan met kogelwerend glas, speciaal verhard staal en een gecertificeerd slot.

Stalen deur op maat laten maken

Door een binnendeur in uw woning te vervangen met een mooie stalen deur heeft u direct een eyecatcher. Heeft u een speciaal ontwerp voor de stalen deur dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken uw eigen ontworpen stalen deur. Hierbij kan u onder andere denken aan een motief of een letter. Onze stalen deuren kunnen in iedere kleur worden geleverd. Onze stalen deuren worden gemaakt uit speciaal verhard staal. Het glas is kogelwerend en is leverbaar in de categorieën FB3/FB6. Uiteraard is dit vrijwel niet zichtbaar. De veilige stalen deur wordt geleverd met een veiligheidsslot. Het type deurbeslag is ook maatwerk, en kunt u volledig zelf kiezen.

Een stalen deur in elke gewenste kleur

Een zwarte stalen binnendeur is momenteel razend populair. Waarom zou u nog voor zwart kiezen als wij de stalen deur in iedere gewenste RAL-kleur kunnen poedercoaten? Onze stalen deuren en bijbehorend stalen kozijn worden vervaardigd uit speciaal gehard staal. Ons staal kan niet vergeleken worden met een doorsnee stalen deur. Ons staal houdt de inbreker buiten! Tevens verkopen wij ons eigen kogelwerend staal ook in een webshop. Bekijk hier de webshop voor kogelwerend staal. Ook is het mogelijk om het kozijn in een andere RAL-kleur te poedercoaten. Uw wens kunnen wij tot realisatie maken in een prachtige stalen veiligheidsdeur. Graag denken wij hierin met u mee in de uiteenlopende mogelijkheden.

De plek van uw stalen deur

Meestal komt de stalen deur in een woonkamer. De stalen deur is hierbij de eyecatcher van uw interieur. Het zorgt voor een frisse en open uitstraling door het glaswerk en prachtig gehard staal. Iedere woning is anders en zoveel mensen betekent ook zoveel wensen. Graag denken wij met u mee in de oneindige mogelijkheden. Door de veilige stalen deur heeft u in geval van nood een saferoom gemaakt. U kunt een bepaalde ruimte afschermen voor ongewenst bezoek.

Wat kost een stalen veiligheidsdeur op maat?

Alle veiligheidsdeuren van Vito Security worden 100% op maat gemaakt. Wij hanteren geen standaard prijzen voor onze stalen veiligheidsdeuren. Uw kunt de deur zo duur maken als u zelf wilt. Hierbij kan gedacht worden aan een hogere categorie kogelwerend glas. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de gewenste maten. Als u een foto doorstuurt naar ons met de wensen erbij kunnen wij wel een indicatie geven van de prijs. Tevens komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de deur in te meten.

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Vito Security!