Inbraakwerende Schuifdeur - Vito Security

Inbraakwerende Schuifdeur

Expertise Veiligheidsdeur Vito Security

Schuifdeur

Een prachtige inbraakwerende schuifdeur voor uw woning.

De veiligheidsdeuren van Vito Security zijn maatwerk. Het is ook mogelijk om een stalen veiligheidsdeur te ontwerpen. Een stalen deur naar uw eigen wens maar dan met kogelwerend glas, speciaal verhard staal en een gecertificeerd slot.

 

Een inbraakwerende schuifdeur is de ideale oplossing voor ruimtegebrek

Onze veiligheidsdeuren kunnen ook gemaakt worden als schuifdeur. Een schuifdeur is een ideale oplossing voor ruimtegebrek. De schuifdeur kan zowel in WK3 als WK4 en FB6 Kogelwerend worden geleverd. Ook zijn onze schuifdeuren brandwerend, isolerend en geluidwerend.

Een inbraakwerende schuifdeur is eenvoudig in gebruik. Inbraakwerende schuifdeuren kunnen soepel worden geopend en gesloten, waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn voor iedereen.

Tevens beschikt onze inbraakwerende schuifdeuren over uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies in de winter en warmteoverdracht in de zomer wordt verminderd, wat kan bijdragen aan energiebesparing.

Bij ruimtes waarbij er een beperkte ruimte beschikbaar is voor een deur kan een schuifdeur een goede oplossing bieden. Een schuifdeur kan zijdelings open gaat en nemen hierbij geen extra ruimte in beslag zoals bij draaideuren wel het geval kan zijn.

Een inbraakwerende schuifdeur in elke gewenste kleur en motief

Een inbraakwerende schuifdeur is een type schuifdeur dat specifiek is ontworpen om een verhoogde bescherming te bieden tegen inbraakpogingen. Onze veiligheids deuren hebben verschillende kenmerken en eigenschappen die de weerstand tegen indringers vergroten. Een schuifdeur van Vito Security is altijd maatwerk.

Hier zijn enkele aspecten die een inbraakwerende schuifdeur van Vito Security doorgaans hebben:

  1. Sterke materialen: Inbraakwerende schuifdeuren zijn vaak gemaakt van robuuste materialen, zoals gehard glas, sterk aluminium, of stalen panelen. Deze materialen zijn moeilijker te doorbreken dan standaard glas of hout.
  2. Meerpuntsluitingen: In plaats van een enkel slot hebben inbraakwerende schuifdeuren van Vito Security een veiligheidsslot met meerpunts sluiting. Dit betekent dat de deur op meerdere punten langs de rails wordt vergrendeld, waardoor het forceren van de deur moeilijker wordt.
  3. Anti-ophefbeveiliging: Om te voorkomen dat de deur uit de rails wordt gelicht, zijn inbraakwerende schuifdeuren vaak uitgerust met anti-ophefbeveiligingen. Deze mechanismen voorkomen dat de deur omhoog kan worden getild als een inbreker probeert binnen te komen.
  4. Versterkte profielen: Het frame en de profielen van de schuifdeur kunnen worden versterkt met extra materialen of speciale constructietechnieken om de stevigheid te vergroten en inbraakpogingen te bemoeilijken.
  5. Kogelwerend glas: In plaats van standaard glas gebruiken wij kogelwerend glas in onze inbraakwerende schuifdeuren. Kogelwerend kunnen wij dit lever
  6. Veiligheidscategorie WK3/RC3 en WK4/RC4 leverbaar. Tevens is een schuifdeur ook kogelwerend leverbaar in categorie FB6.

De plek van uw schuifdeur

Meestal komt de schuifdeur in een woonkamer of badkamer. De schuifdeur is hierbij de eyecatcher van uw interieur. Het zorgt voor een frisse en open uitstraling door het motief naar keuze en prachtig gehard staal. Iedere woning is anders en zoveel mensen betekent ook zoveel wensen. Graag denken wij met u mee in de oneindige mogelijkheden. Door de veilige schuif deur heeft u in geval van nood een saferoom gemaakt. U kunt een bepaalde ruimte afschermen voor ongewenst bezoek.

 

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Vito Security!