Geluidswerende deur - Vito Security

Geluidswerende deur

Geluidswerende deur

Bij Vito Security begrijpen we het belang van een rustige en stille omgeving. Onze geluidswerende deuren zijn ontworpen om ongewenst geluid effectief buiten te houden, waardoor u kunt genieten van een serene en comfortabele leef- en werkomgeving. Naast de eigenschappen brand, kogel en inbraakwerendheid kan ook de geluidswerendheid worden toegevoegd aan de deur.

Onze deuren zijn vervaardigd met materialen en technieken die geluidsgolven absorberen en blokkeren, waardoor de doorgang van geluid door de deur wordt geminimaliseerd. Door de veelzijdigheid van onze deuren zijn ze bij geschikt voor diverse toepassingen, waaronder woningen, kantoren, hotels, appartementencomplex, studio’s, en gezondheidsinstellingen.

Eigenschappen

Voor ieder toepassing een oplossing

Onze geluidswerende deuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bekend staan om hun geluiddempende eigenschappen, zoals  een combinatie tussen staal en hout, speciaal samengesteld schuim en geluidsabsorberende kernlagen. De dikte en het gewicht van de deuren spelen een cruciale rol in hun geluidsisolatiecapaciteit. Onze deuren zijn zorgvuldig ontworpen om een optimale balans tussen inbraakwerendheid en geluidsisolatie te bieden. Onze geluidswerende deuren zijn getest en gecertificeerd volgens internationale normen voor geluidsisolatie, waardoor u verzekerd bent van bewezen prestaties.

Saferoom

Een geluidswerende deur is bij uitstek geschikt voor het maken van een saferoom. Onze deuren bieden uitgebreide bescherming tegen fysieke aanvallen, inbraken en kogels, waardoor uw saferoom een ondoordringbare vesting wordt Met uitstekende geluidsisolatie kunt u in uw saferoom verblijven zonder gestoord te worden door externe geluiden, wat bijdraagt aan een gevoel van rust en veiligheid. Optionele brandwerende eigenschappen zorgen ervoor dat uw saferoom ook bij brand een veilige schuilplaats blijft. De combinatie van geluidswering, inbraakwering, en optionele kogel- en brandweringstechnologieën maakt onze deuren tot een complete beveiligingsoplossing.

Vito Security heeft ervaring met het maken van een saferoom voor diverse toepassingen.

Residentiële Saferooms: Voor gezinnen die een veilige en stille ruimte nodig hebben in hun huis.

Kantoren en Bedrijfspanden: Voor bedrijfsleiders en werknemers die een beveiligde ruimte nodig hebben voor vertrouwelijke vergaderingen of als noodopvang.

Overheidsgebouwen: Voor beschermde ruimtes waar gevoelige informatie wordt besproken en opgeslagen.

Certificering

Bij Vito Security zorgen we ervoor dat onze geluidswerende deuren gecertificeerd zijn volgens de  internationale normen zoals ISO 10140-2, ISO 717-1, EN 14351-1. Dit garandeert dat onze producten voldoen aan de hoogste standaarden voor geluidsisolatie en prestaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gecertificeerde geluidswerende deuren en hoe ze uw project kunnen verbeteren.

Zowel onze enkele deuren als de dubbele deuren zijn in een labratorium getest met bijhorend certificaat. Dit kan in combinatie met inbraakwerendheid WK3, WK4 en kogelwerendheid FB4.

Onze standaard geluidsisolatie Rw,p 38 dB, optioneel tot Rw,p 50 dB.EN

Overtuigd

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Vito Security!