Veiligheidsdeur - Vito Security

Veiligheidsdeur

null

Veiligheidsdeur

Maatwerk veiligheidsdeuren RC3,RC4, RC5,RC6 & FB4 en FB6

 

Voor een veiligheidsdeur naar uw eigen wens moet u bij Vito Security zijn. Onze deuren zijn altijd maatwerk, hierdoor is maatwerk ook onze specialisme. Dit maakt onze veiligheidsdeuren geschikt voor alle risicozones.

Een veiligheidsdeur van Vito Security in uw huis of gebouw zorgt voor een geruststellend gevoel. Inbrekers kunnen in minder dan één minuut uw gebouw betreden via de deur of ramen. Onze prioriteit is uw veiligheid. Met een veiligheidsdeur wordt de kans op ongewenst bezoek aanzienlijk gereduceerd.

De veiligheidsdeur kan ook kogelwerend worden gemaakt. Kogelwerend kunnen wij leveren t/m FB7 categorie.

contact plaatje-2

Waarin verschilt een veiligheidsdeur met een gewone deur?

Kogelwerende Veiligheidsdeur Vito Security

Een veiligheidsdeur van Vito Security is ontstaan uit eigen ontwerp. Door jarenlange ervaring in de branche hebben wij de vertaalslag kunnen maken naar een deur op maat. Tevens voldoet onze veiligheidsdeur aan de Europese normen en certificaten.

Op al onze deuren zijn diverse high tech toepassingen mogelijk zoals o.a. fingerprint, tags, electronische vergrendeling, ingebouwde deurdrangers.

De veiligheidsdeur bestaat uit een stalen deur met een stalen kozijn, afgewerkt met houten panelen en houten architraven op maat zoals u dat wilt. U heeft zelfs ook de mogelijkheid voor kogelwerende deuren.

De beste gepantserde veiligheidsdeuren met certificering voor inbraak, brand en geluid ondersteund met diverse security disciplines. Als u voor de beste beveiliging gaat bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bekijken met u ter plekke waar en welke ruimte het meest geschikt is om een bestaande deur te vervangen voor een veiligheidsdeur.

Optisch bestaande deur namaken in een Veiligheidsdeur

 

Een veiligheidsdeur wordt onderverdeeld in 6 verschillende weerstandsklassen RC1,RC2,RC3,RC4,RC5 en RC6 (RC=Weerstandsklasse, vroeger WK1,WK2,WK3,WK4,WK5,WK6). Vito Security levert vanaf RC3 tot RC6. Onze veiligheidsdeuren zijn getest en gecertificeerd.

Een veiligheidsdeur met veiligheidsklasse 3 betreft zware beveiliging voor locaties met een toegenomen kans op inbraak.  Deze inbraakwerende deur is gemaakt voor het weerstaan van inbraak, zelfs met het gebruik van zwaarder gereedschap zoals boren en hamers, koevoet, breekijzer. 

Tevens kan deze inbraakwerende deur als kogelwerende deur, bullitproof (FB4/FB5/FB6) worden uitgevoerd. Onze veiligheidsdeuren bestaan uit een combinatie van een stalen deur afgewerkt met hout panelen zodat een sterke metalen constructie ontstaat met mooie afwerking met houten panelen.

Deze combinatie voorziet uw woning van goede beveiliging en ziet er daarbij nog goed uit ook. Optisch kunnen wij uw bestaande deur namaken.

De veiligheidsdeuren van Vito Security zijn altijd maatwerk, hierdoor kan vrijwel iedere bestaande deur of wens worden verwezenlijkt.

Bekijk onze andere website voor meer voorbeelden van onze veiligheidsdeuren.

Klik hier